lördag 28 juni 2008

Vist är det konstigt

för några dagar sedan gick min besökmätare över 5000 och nu har nästan 130 varit in sedan dess men nästan ingen skriver en komentar, även om man bara skriver hej, kram, tittar bara in, eller allt är bra här hemma eller nått sådant så uppskattas det bara så ni kommer ihåg det.

så här ser pepsi och kiara ut då man råkar lämna kvar dom på gården om man går iväg
eller som på bilden då när grannen Åse kom förbi men inte gick in och hälsade så ser man ut så här, bilden är fotad av Åse.

idag har det varit skönt ute runt 29grader och lätt blåst vi har haft en lugn dag i skuggan och i kväll åkte vi till stan för att kolla lite på rean där var det VARMT kan jag lova och inga större fynd gjordes.
snart ska vi äta torsdagens rester till middag kykling i en grönskasgryta med kokosmjölk och till de pasta mums.

Nu är det snart bara en vecka kvar tills vi kommer till sverige, insåg häromdagen att vissa personer som fyller år i September ju kan firas i förskott av oss då jag kommer andra svängen så vi ska ut på presentjakt i veckan och får jag inte träffa bror då jag är där får jag i alla fall lämna en present eller två, L har redan köpt en present till faster C för även hon fyller år i september.
jobbigaste med allt vi ska dra till sverige i bilen jag och maken är ju att vi måste tömma bilen varje kväll för stöldrisken och det lär bli några lådor vin bla att släpa in på hotellrummet så man får planera vad man handlar det ska helst vara platt och lätt typ fast de är svårt att hitta såna paket som inte är filmer och musik och dubbad film tror jag ingen är intreserad av.

Nä nu kallar middagen sköt om er och glöm inte lämna ett litet avtryck då och då.

kram Virrhönan

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Såg din kommentar på Camillas blogg. Visst är det jättetråkigt att hon slutar att blogga.
  Nu tittar jag in på din blogg och ser dina gulliga Cavalier King Charles.
  Min väninna har två och vi går ut på hundpromenader ibland och då har vi med oss fem hundar. Välkommen hem till Sverige!
  P.S. Jag får heller nästan aldrig några kommentarer fastän många av mina vänner läser. Konstigt !
  Hälsningar
  Gunnel

  SvaraRadera
 2. hej! tycker om att läsa om ditt äventyr i frankrike.

  ha det gott.

  kram Lise-Lott

  SvaraRadera
 3. tjoho, jag brukar kommentera så jag tar ialla fall inte åt mig, men jag förstår vad du menar. Vissa dagar har jag över 100 individuella besök på min blogg och ingen säger nåt..... men så kan det vara. Jag tycker mest det är lite skoj att så många finner bloggen intressant för jag svamlar ju bara på om mitt liv och mina privata åsikter liksom... :)

  Kramis

  SvaraRadera