söndag 29 juni 2008

PUH

varmt här idag igen så jag håller mig inne så mycket jag kan.

började morgonen med en tur till hantverksmarknaden och sedan på den stora matmarknaden inne i Lyon, köpte bla körsbär, plommon och nektariner *mums*

efter det blev det lyxlunch hemma med baugett, pesto, mozarella, oliver, och frukt i mängder

annars har jag inte gjort många knop idag jag och maken var och tittade vilken väg jag ska köra på onsdag då K ska till en speciallist som ska titta på hans finger.
först visade GPS:en en lite jobbigt väg för mig (gillar ju inte att köra inne i stan) men på vägen hem så tog den en annan väg och plötsligt blev det flera kilometer närmare och en betydligt enklare väg som jag tom kör ganska ofta i alla fall halva då den går mot carrefour så nu är jag lugn nu hittar jag. vi hittade även en vattenpark efter den vägen som vi måste kolla in lite mer kanske ett bra alternativ om man vill bada nån dag.

Om en vecka är vi i sverige vet i alla fall att jag ska köpa en stor påse OLW:s ostbågar och moffa sedan är vi sugen på mormors bullar och måste besök under de 4 dagar jag är i sverige är Max och döners kebab :)

kram Virrhönan

3 kommentarer:

 1. Jo visst är det så, fast helst skulle jag vilja skriva en blogg som ingen i familjen läste. Det finns ju sjukt mycket roligt att skriva om släkten,haha. Men men...

  Jag skrev en gång en blogg på Expressen som jag trodde var anonym ´tills jag märkte att min mamma visste en massa som jag inet berättat,haha. Fast då tyckte jag att hon fick skyla sig själv lite eftersom hon inte sagt att hon hittat den. Men sen så blev jag offentlig för familj o vänner. Visserligen en aning begränsad men nu är det ett utmärkt medel att hålla alla uppdaterade. Önskar att fler av mina vänner hade bloggar också.

  SvaraRadera
 2. Ostbågar ja. Det står högst på min lista över saker ja saknar att glufsa i mig på helgerna. Måste vara OLWs också. Lyllos er, själv får jag behärska mina laster till den 31 juli.

  SvaraRadera
 3. Kul att du kommer hem till lilla Ume hoppas att vi hinner träffas.
  har jag sagt att kusin A blivit avsltulen sin BMW av en 50 årig rymling o bilen hittades i U-sala tyvärr total kvaddad. Nu har han köpt en ny bil samma modell men cab mycket snygg. Han såg väldigt nöjd ut i helgen när han cruisade runt på stan bland alla andra snygga bilar. kram

  SvaraRadera