söndag 1 juni 2008

Min kloka dotter

har fått lov av dottern att kopiera in hennes kloka ord i min blogg också så här kommer tv viktiga inlägg hon skrivit

VIKTIGT INLÄGG!
Det här inlägget har jag tänkt skriva länge, har suttit och tänkt hur jag skulle kunna skriva det bäst,hur folk verkligen skulle ta in det jag skrev. Men sen tänkte jag, nu skiter jag i hur jag skriver det här, det här är en viktig sak som MÅSTE tas upp. So here we go: Världen går sakta under, har ni tänkt på det? Vi går runt och köper nya smycken nya kläder, nya mobiler etc. och ger knappt världen en tanke. Visst jag gör likadant, men det ska jag försöka ändra på. Som kommer ni ihåg inlägget jag hade som hundarna som blev flådda på gatan i kina? och björnarna som bodde i en sån liten bur att dom inte kunde vända sig och deras muskler blev helt tvinnade? lägg en tanke på det. Så istället för att köpa ett extra armband till skolavslutningen, återanvänd ett gammalt och lägg slanten på något behövande. Som t.ex röda korset, naturskyddsförbundet etc. jag vet att jag tänker göra det, iaf göra mitt bästa. och istället för att kasta gamla kläder, lägg dom i en sånhär box som finns här och var som skickarklädeerna till behövnde länder. Det var allt från mig, men tänk på dom här orden och sprid gärna detta vidare.


björnmisshandel.

Har övergått till den uppdaterande blogg.se(eller hur man säger). ser ju riktigt bra ut, men iallafall tänkte jag ta upp en viktig sak nu, hittade denna hemsida på en blogg jag läste.http://www.animalprotection.se/index.php?id=157 gå in där och på den vänstra spalten ser man att det står namninsamlingar. Skriv in ditt namn, hjälp djuren, hjälp planeten. sånt där är enbart..enbart asså ja, jag finner inga ord. det är helt enkelt förjävligt, hur skulle det kännas att bo i en bur knappt större än sig själv, och knappt kunna stå upp och inte vända på sig? skulle inte kännas allt för bra, eller hur!?själlvklart är detta inte erat fel, så förlåt för detta ura inlägg. men jag blir bara så förbannad av sånt där,ni förstår säkert.Gör världen en tjänst och skriv in ditt namn på namninsamlingar!Ännu en hemsk sak,läs detta!
Hundens år har nyligen nått sitt slut i Kina. Man kan starkt ifrågasätta om det senaste året har legat i hundens intresse. Just nu håller gatorna på att rensas på hundar inför OS 2008 i Beijing. Hundar slås ihjäl med påkar på gatan eller avlivas brutalt på hundstall. Slakten som ett ovanligt grovt, kallblodigt och slappt sätt för regeringen att handskas med problemet. Kina är också det land som slaktar flest hundar till päls- och köttproduktion. Hjälp att oss trycka på Kinesiska ambassaden för att öka hundars rättigheter i Kina, gällande grym avlivning, pälsproduktion och köttproduktion.

vill ni läsa mer från denna kloka flicka så kolla in hennes blogg http://baskerlilli.blogg.se/

Kramar från en stolt mor

1 kommentar:

  1. Det är en av mânga anledningar till varför jag har varit sâ deprimerad pâ sistone. Jag har nästan tappat tron till mänskligheten. Det finns sâ mycket ondska. Dessutom äter jag inte kött sedan jag var 14.

    SvaraRadera