måndag 30 juni 2008

Varmt varmt varmt

svettas svettas svettas

längtar efter lite svalka nu helst ett ordentligt åskväder

måste åka och handla men bilen är så varm brände mig på sätet då jag gick och skulle öppna rutorna i bilen för att i alla fall släppa ut lite värme, men mat måste man ha så det är väll bara att tvinga sig.

skulle tro jag behöver göra min egen tårta till på fredag och isåfall vad ska jag fixa för tårta blir ju bara familjen men nått sliskigt tårtaktigt vill jag ha är ju min födelsedag trots allt (fast två i familjen gillar inte just sliskiga tårtor så nån halvsliskigt alternativ kanske är bäst). ge mig gärna tips kanske ska jag göra muffins med glacyr eller vad, snälla ge mig lite tips.

sedan funderar jag på vad jag vill ha till middag för de brukar man väll få välja på sin födelsedag tar gärna emot tips på de också, maken är en hejare på grillen men vad ska jag då ha till behöver verkligen tips känner jag för lite speciellt får det ju gärna bli fast vi är ensamma, vi ahr ju ett enormt utbud av grönsaker och frukt och marknad i byn på fredag så jag kan få det färskt från lokala odlare.

nä ut i värmen var det
puh

kram

2 kommentarer:

  1. Klaga inte över värmen utan ta den med hem till Sverige istället. För här är den inte.

    kram am

    SvaraRadera
  2. Taboule (ingen aning om hur det kn stavas men det är couscousröra man kan köpa färdig eller om man är huslig, göra själv) och tzatziki tycker jag är supergott till grillat kött. Sen fräsch sallad på det och ett glas rose...

    En riktigt sliskig tårta som är supergod heter Milles feuilles, tusen blad och den är dekorerad uppepå med glasyr och coklad. Inget för den som ogillar slisk.

    SvaraRadera