söndag 8 juni 2008

Pysslar

i helgen vilket passar bra för vädret är dåligt fortfarande.
titta in i min andra blogg för att se vad jag gjort

igår han vi dock på stan eller maken släppte av mig på pysselaffären vilket var en omväg för honom men vad gör han itne för sin älskade fru, sedan tog ajg pussen till stan och mötte upp maken och dottern sonenh ade tagit bussen hem själv efter att han shoppat nya skor.

på stan var det bla landsmarknader eller vad man ska kalla det olika konsulat gjorde reklam för sitt land i sveriges fanns det knäckebröd med kaviar, pepparkakor och drömmar plus ltie reklamblad men ingen som kunde tala svenksa ???? dåligt tyckte vi, var ltie skoj att gå och titta för visa fördomar blev inte mindre efter att ha sett hur olika länder visade upp sig.

avslutade stadsbesöket med ett besök på en pizzeria och sedan åkte vi hem och väl hemma så möts vi av sonen som åkt hem utan nyckel (klantigt) så han hade fått traska runt kvarteret i 3timmar för att hålla värmen. kunde ju tycka att han kunde gått till nån av svenskarna och låna en telefon men de täntke han itne på som tur var hade han lite pengar och gott humör i alla fall.

som sagt den där virrhönegenen verkar vara ärftlig ;)

kram Virrhönan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar