fredag 14 november 2008

IKEA

fick ett mail av min mor att hon skulle på Ikea i morgon vilket betyder att hon inte är hemma på hela dagen för hon har nämligen 30 mil till Ikea och sedan samma sträcka hem igen och de åker man utan att fundera så mycket på det Ikea är ju Ikea liksom och vi norrläningar är ju van med avstånd.

numera har jag nog 10 IKEA inom den sträckan skulle jag tro närmsta ligger 2mil bort den bästa 6 mil bort. sätter jag mig och åker 30 mil hamnar jag antingen i alperna (är nog inte ens 30mil dit) medelhavet eller varför inte Paris, lite bakvända världen från att verkligen ha bott i utkanten av Europa så är man nu mitt i smeten.

pappa skulle också åka närmare 30 mil i morgon fast åt andra hållet vad man nu ska till Luleå och göra, eller valla skidor var det vist men SNÖ vad tusan är de för nått här skiner solen och vist lite kyligt är det men typ 10-15 grader så snö känns långt bort.

föresten detta har jag glömt berätta för mor och far framförallt (inte säkert ni andra fattar riktigt )
Finns en del tävlingsaktiva slalomåkare här och dom använder en vallarborste av ett vist märke http://www.redcreek.se/ till sina skidor gissa om dom blev förvånad då jag berättade hur dom borstarna kom till och varför dom heter som dom heter ibland är välden liten ändå.

Föresten maken och min resa hem till sverige är bokad vi åker den 18/12 och kommer hem den 28/12 och denna gång blir det mellanlanding i Amsterdam ska bli spännande att se hur den flygplatsen är.

ha en skön helg här står nu en stor hög paket och väntar till på söndag då lillan blir fjortis, ni som har hennes bloggadress eller mail glöm inte bort att gratta henne, behöver ni den så maila mig
KRAM

2 kommentarer:

  1. Men vad spännande att hitta hit! Tack för besöket på min sida och för den fina hälsningen som gjorde mig så glad!

    Nu ska jag läsa här hos Dig! Spännande!

    SvaraRadera
  2. Men vad är det för skola dina barn går på egentlien, inte EN ENDA friarvärdig fröken...skandal!

    SvaraRadera