fredag 30 januari 2009

Solbrända

nöjda men trötta var de barn jag hämtade hem i onsdags oj vad skoj dom haft och skidåkningen hade gått jätte bra och det lät som båda fått lite mersmak och gärna skulle åka iväg fler gånger vi får väll se om det går att ordna kanske kan tvinga upp deras pappa på ett par skidor igen var ju några årsedan sist.

annars är det lungt solen skiner på dagarna så tom jag har fått lite extra fräknar men termomentern ligger ändå runt noll och man får skrapa rutorna på bilen på morgonen men snölös är vi.



Tre trötta tjejer i soffan hundarna har börjat vara ute mer på gården igen och de om något är ett bevis på att det börjar bli varmare att det dessutom börjat höras motorcyklar igen är också ett bevis.

grannen plockade fram sin MC idag Pepsi blev dock inte impad då den startade för den lät ju knappt hon är annars så fin varje gång hon hör en motorcykel som låter lite mer än vanligt så lägger hon huvudet på sned och lyssnar kanske kanske är det någon hon känner tycks hon tänka.



jag har just gjort en första städning av hobbyrummet så nu är pysselbordet redo för mer skapande bara resten av rummet kvar fast risken är väll att jag fastnar blev väldigt pysselsugen plötsligt då allt hamnade i ordning igen

lite rörigt i vissas ögon kanske men jag vill kunna se mina grejer för att få inspiration då jag jobbar

2 kommentarer:

  1. Håller med! Jätteinspirerande! ;D

    SvaraRadera
  2. Alltså , dina hundar är ju bland det sötaste jag sett nån gång! Man smälter varje gång, bara så du vet. :)

    SvaraRadera