måndag 19 januari 2009

fick en award


av en häxa på vift (http://witchypooscorner.blogspot.com/) som jag ska skicka vidare till fem av mina favvobloggare vilket var svårt då min blogglista är lång så bli inte sur om ni inte är omnämnd jag gillar er alla ändå :)
Såna där snygga länkningar kan jag inte heller göra säkert enkelt men inte för en virrhöna
Börjar i västerbotten hos mellan himmel och jord, lite små dålig att uppdatera ibland men bilder på hennes tia överväger det :) http://www.mammelooni.blogspot.com/ .
Sedan hamnar vi högre upp norrland hos en färgsprakande fyrabarnsmamma http://fyrabarnsmamman.bloggagratis.se/ .
Vi fortsätter vår norrlands vistelse hos havslugnet
En till riktig norrlänning hos lyckligagatans blogg en underbar skribent med världens sötaste syrra http://lyckligagatans.blogg.se/ .
Siståker vi söderöver lite närmare mina breddgrader till en utflyttare som skriver så härligt galet om livet i frankrike med en fransman sockerbönan http://hobbesfriends.blogg.se/ .
Instruktionerna då. Spara bilden till er dator. Sen lägger ni ut den i er blogg. Därefter ska ni skicka awarden vidare till 5 andra läsvärda bloggar. Så... fortsätt sprida beröm och skrivglädje i världen. :)
Gör som ni vill jag är ju själv urkass på sådant här som snurrar runt i bloggvärlden men just beröm kan man ju varken få eller ge för mycket av
Kram Virrhönan
PS. ger upp har försökt få in mellanslag men funkar de inte nu så skier jag i det och hoppas ni kan läsa ändå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar