måndag 19 januari 2009

idag kom L:s Betyg

och det var idel skryt
hon har 2 A i bla Bild.
sedan massa B och B+ och ett C,
B- och C är som G i svenskan och A och A+ som MVG om man gör nån slags jämföring alltså väldigt bra betyg tycker vi speciellt om man tänker på att hon går i en engelskspråkig skola och bara gått ett år.

jag har fått lov att skriva vad historieläraren skrev i hennes betygsomdöme för den läraren är underbar lyssna bara på detta skryt

L is a very quiet but exceptionelly well-mannered and polite, intelligent young lady. she is a pleasure to teach and a veritable pillar of the atmosphere in the class. she always does her work and always engages with the subject. it is also very admirable and touching to see her helping others.

Historieläraren är Britt och han älskar verkligen sitt jobb och sina elever och hans text är den klart bästa men alla lärare formulerade sina texter ungefär likadant om L enda som är lite negativt enligt lärarna är att hon är lite tyst men går man i en klass där alla pratar rät ut är det svårt att göra såg hörd om man inte väljer att skrika rätt ut själv och sån är ju inte L.

hoppas K:s betyg kommer i morgon för vi måste ju skicka in dom så han får söka till gymnasiet dessutom är vi ju lite nyfikna så klart

1 kommentar:

  1. härligt! Man blir ju så glad då det går bra för barnen i skolan. Så skryt på du. :)
    Kram!

    SvaraRadera