torsdag 8 januari 2009

Försvunnet bagage

funderar egentligen varför försvinner bagaget alltid då det är som mest opraktist,eller är man någonsin förbered på bagage förlust knappast, måste nog packa bröllopskläderna i handbagaget för säkerhetsskull känner jag

egentligen har vi haft tur fick veta då vi flyttade hit att bagaget blev alltid försenat från bytet i tyskland de var liksom nått som alltid hände, vi har varit med om bagage förlust två gånger första gången var det i tyskland de strulade men då var vi glad att vi han med planet själv (hade typ 20minuter på oss pga försening från stockholm) andra gången var i går och då var det stockholm som strulade inte tyskland men vi är tacksam att i alla fall barnen kom hem.

första gången stod vi helt utan ombyte då det var under vårat förbesök pakningen kom som tur var under kvällen och gårdagens pakning kom nu, men gissa hur iriterad lillafröken varit på att alla hennes grejer var försvunna, ingen plattång, inga kläder och allt nytt hon handlat som hon skulle visa. som tur var hittade hon kläder så hon tog sig till skolan och väskan är ju hemma nu, men oj vad väsktjatet skavde i öronen i morse. förstår henne dock har man shoppat massa nytt vill man ju ha dom kläderna och inte gamkläderna.

annars är det bara bra här de snökaos som härjar i europa och södra frankrike har inte nått oss däremot har vi kallt runt -5 nu men ingen snö som tur är.

2 kommentarer:

 1. Skickar en liten hälsning från Danmark... Kommer nog att återkomma till din blogg fler gånger för att läsa om dina tankar om flytten och Det Nya Livet :)

  Ms D

  (jag hopps att det är OK att jag lägger in dig i blogglistan på min sida)

  SvaraRadera
 2. Jadu, kylan har ialla fall nått hit med besked. -16 nu för tredje dagen på raken. Brr

  Och väskstrul har jag faktiskt klarat mig ifrån än så länge vilket är tur för jag skulle få spunk om min väska hamnade på villospår.
  Tur den kom tillrätta så snabbt ialla fall då.

  SvaraRadera