söndag 27 juni 2010

Vulkaner


Sista utflykten gick till vulkantrakter, dock är vukanerna slockande sedan länge men landskapet var mäktigt.

Vi besökte även en by där inte alla hus var så här slitna
fotade byaskylten så jag skulle minnas vad byn heter

Kyrka byggd av lavasten


Då man körde omkring var utsikten varierande det var skog, berg och åkrar och en del bebygelse där imellan.


Här vevade jag ned rutan för att fota alla vackra blommor efter dikeskanten och min reaktion blev åååå här luktar det morfar, vad det luktade Hö så klart :) kändes så hemtamt med alla åkrar och alla traktorer som jobbade på fälten vi hade lika gärna kunnat köra omkring i norrland.
Skulle tagit med oss badkläder det var frestande att ta sig ett dopp i värmen


Jag älskar verkligen grönt och detta landskap var grönt i alla kulörer och mitt bland de gröna fanns många härliga färgklickar var nästan sugen att plocka mig en bukett men jag tror inte blommorna hade gillat våran 2timmars bilresa vi hade hem.
Idag har vi varit och badat i park Mirabel vilket var svalkande och skönt synd bara det är så långt dit för innan vi hunnit hem var vi överhettade igen, 32 grader i skuggan är inte skönt alla dagar lär bli en jobbig vecka.
Om en vecka är jag och dottern i Umeå och vid den här tiden sitter vi förhoppningvis på en resturang och äter en god middag tillsammans med sonen, han saknar oss nu och längtar nog lika mycket som vi tills vi är samlade hela familjen igen.

1 kommentar:

  1. Hittade hit via Freedomtravel, hej hej :) Vilken fin kyrka! Oooh! Måste erkänna att jag är kyrkfanatiker, älskar gamla kyrkobyggnader.

    SvaraRadera