söndag 20 juni 2010

En trevlig dag

Idag har vi haft kallt men uppehåll dock kändes det inte allt för frestande att bege sig mot stan i förmiddags då temperaturen endast var +10 men mot stan och konstnärsmarknaden åkte vi. Där mötte vi dotterns norska kompis med familj och tillsammans tittade vi på marknaden köpte lite tavlor och sedan gick vi till Hippo för att äta lunch, det blev en trevlig lunch och resturangen var perfekt för den 3åring som också var med i sällskapet och de två tonårstjejerna tror jag trivdes i sina föräldrars sällskap idag.
Två nordiska skönheter tittar på konst

Lite synd bara att vi alla flyttar hem nu men iof denna norska familj bor närmare oss än många av våra nya vänner från Göteborg och Trondheim är ju en vacker stad :)
Nu har vi bara en enda helg kvar i Lyon jag och dottern och här hemma har allt på väggarna plockats ned så vi lever i lite småkaos men det känns skönt att vi i alla fall slipper packa ned allt.
I veckan ska L till Paris med klassen och på fredag är det äntligen sommarlov grymt efterlängtat lov vill jag lova.

Hoppas att vindarna som just nu blåser över Lyon blåser hit lite fint väder så vi får 2 fina veckor nu på slutet för vi är lite less på detta regnande och kalla vindar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar