onsdag 30 juni 2010

Färdig

Eller nästan i alla fall är vi redo för flyttgubbarna som kommer i morgonbitti, vet inte hur mycket tid jag har till bloggande närmsta veckan men ni märker väll.


på söndag är det föresten en speciell dag då har jag varit gift med maken i 17år inte illa men detta år blir första gången vi får fira på olika platser tom olika länder, han städar ut hus medan jag roar mig i göteborg och på kvällen landar i Umeå och då ska i alla fall jag och barnen fira med resturangbesök, saknar sonen extra mycket nu när jag vet att vi snart ses.


så ha det bra och ta det lungt i värmen.


Kram Virrhönan


ps. undrar ni föresten hur det gick för fågerlungarna, i morse då vi kom ut satt två oroliga föräldrar på garaget och boet låg tomt på marken inte ens en fjäder kvar av ungarna, så katten tog sig upp igen även om vi tog bort utemöblerna, vill dom kan dom hoppa högt de smarta rakarna

1 kommentar:

  1. på något konstigt sätt känns Norrland längre bort än Frankrike men det är det ju inte. Skulle vara kul att få träffa dig och vovvarna någon gång. Hojta till om ni kommer till Östergötland!

    Lycka till med flytten!

    Charlotte & Dora

    SvaraRadera