tisdag 19 maj 2009

Vi ska inte klaga

idag har termomentern visat 28 grader och L har bla badat i Poolen, annars har vi haft en lugn dag förutom jobb och skola då för dom andra men på eftermiddagen har vi mest suttit ute och myst och njutit av värmen.
till middag blev det grillat med ugnsgrönsaker och till efterätt blev det chokladmousse (fast den var lite hård så mer som chokladkaka då) med jordgubbar.

har precis kommit in efter att ha suttit ute med maken och läst och lyssnat på fladdermössen och termomentern visar fortfarande över 20 grader, så trots att det blir en lite konstig födelsedag då man är långt borta från alla så har vi haft det väldigt bra ändå och jag tror maken är ganska nöjd ändå, han fick bla nya Bond från svärföräldrarna och en whisky av sin fru plus lite till som jag handlat i sverige.

enda tråkiga är att värmen förvärrar allergiproblemen för L och i kväll var hennes ögon riktigt dåliga så nu ska vi kontakta allergiläkare för de ögondroppar och mediciner vi ger henne funkar bevisligen inte. är ju också svårt att förbjuda henne att vara ute då det är så härligt ute på kvällarna under dagarna är hon ganska bra är kvällarna som är värst och då är hon ju ute mer också då vädret tillåter, nu kom det just en liten regnskur men jag hoppas på en ordentlig så vi får skölja bort lite pollen.

1 kommentar:

  1. Hälsa mikael grattis ifrån oss i Vännäs

    SvaraRadera