måndag 11 maj 2009

+26

i skuggan men blåsigt så man knappt kan vara ute och sol men ändå lite moln det är dagens Lyonväder, lite skillnad från norrland.

är en aningen mör idag men annars har förkylningen lättat och allergin lika så och vovvarna är så nöjd att favorit matte är hemma.

har investerat i en spikmatta vilket övriga familjen tycker är galet men de har hjälpt visa med värk så jag tyckte jag kunde ge de hela en chans fast än har jag bara legat en stund och hade då linne på mig så jag låg inte direkt på spikarna och vist det känns men efter en stund blir man skönt bedövad och efteråt sov jag så gott och ryggen var så varm.
får väll ge de hela någon vecka och utvärdera sedan hundarna tyckte dock det var en konstig sak och de var inte direkt jätteskönt då pepsi ville sova på min mage medan jag låg på mattan.

funderar på om jag ska fortsätta packa upp resväskan, gå och lägga mig och läsa en svensk tidning och äta lite godis eller fortsätta sitta vid datorn, känns som tidning och godis kommer vinna.

2 kommentarer:

  1. 13-grader och sol
    Umeväder

    SvaraRadera
  2. spik mattan har jag också hört är väldigt bra, lärarna på den här skolan pratar mycket om denna matta. ska bli spännande o se vad du tycker om den.
    kram

    SvaraRadera