fredag 29 maj 2009

trevlig helg

hoppas ni får en trevlig helg själv ska vi ta det lungt blir väll kanske en sväng till stan i morgon om L får som hon vill.

ikväll är vi bara 3 till middagen K är på fest hos en klasskamrat som bor här i våran by så han har gångavstånd hem, vi andra ska grilla och sedan tar vi det nog väldigt lungt.

måndag är röddag här i alla fall för vanliga arbetare K han har prov på eftermiddagen och jag ska till tandläkaren på förmiddagen visdomstand nummer 2 ska ut så alla får inte njuta av en lugn långhelg.

hade föresten en orolig stund igår lilla yrvädret Kiara rymmde ut genom grinden vilket vi inte märkte för än efter ett tag och vi sökte som yra hönor och frågade alla om dom sett en liten hund, dom som kunde engelska förklarade jag även vart vi bodde och tillslut hittades hon av en bilist som plockat upp henne och körde henne hem med hjälp av en av alla vi frågat, och gissa vem som var lyckligast i världen då hon kom hem. lilla dumma hund skrämma oss så. skönt att det fanns snälla ärliga människor i alla fall som kom hem med henne och att hon inte blev påkörd.

hoppas ni får en varm och skön helg hemma och glöm inte solskyddsfaktorn

KRAM

2 kommentarer:

 1. vilken tur att ni fick tillbaka henne. Har varit ute ikväll på en 11 mil lång mc tur jätte fint väder. I Umeå är det brännbollsyran och otroligt många poliser var ute. ha en trevlig helg
  Kram gittan

  SvaraRadera
 2. Agneta Jakobssonfredag, 29 maj, 2009

  Hälsa Kiara från gammelmatte att hon ska sköta sig snyggt!!!!
  Kram Agneta

  SvaraRadera