onsdag 29 april 2009

Inget nytt

nu är det verkligen vardag här vädret är småkasst och dagarna rullar på och jag vet inte alls vad jag ska uppdatera bloggen med.



fick mest skryt om barnen igår på utvecklingssamtalen, och den kritik som framfördes var väntad och samma som tidigare år men båda utvecklas posetivt och är trevliga indevider.

lite roligt är att flera lärare påpekade skillnaden mellan K och L dom var så olika som indevider för att vara syskon, jag tycker det är ganska posetivt jag att båda är sig själva.



L är den som gjort mest synliga framsteg då hon i början var väldigt tyst både av blyghet och språket, nu tar hon för sig pratar och redovisar utan problem och hon är som ni nog vet en väldigt empatisk tjej vilket också flera påpekade som en stor posetiv egenskap.



K gör det han ska vilket en del lärare är lite frustrerade över för dom ser att han kan mer men det är svårt att tvinga någon och han är ju duktig i skolan och har fina betyg och omdömen.

flera lärare påpekade även att hans stora Historia intresse var otroligt givande då han kunde plocka in den kunskapen i många spännande diskutioner och inte bara under historielektionerna.



vi har även nu fått info om hur han ska fixa de svenska betyg som behövs för att ta sig in på gymnasiet i sverige till hösten kommer bli tomt utan K i huset.
lägger in en bild från italien så det inte bara blir text.
snart dags att hämta hem tonåringarna onsdagar slutar dom nämligen 12

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar