onsdag 8 april 2009

IKEA

är ett bra ställe speciellt i påsktider nu är vårat svenska matföråd påfyllt och vi har både sill och snaps till påsbordet även knäckebröd, rom, räkor och en del svenskt godis blev inköpt.
I själva butiken blev det dock inga större inköp lite ljus och toaborstar men annars har vi numera vanan att handla betydligt mer på IKEA food än inne i själva butiken, men så är inte matavdelningen speciellt billig heller men vad gör man inte för lite svensk mat.

M och L var även på en sportaffär och inhandlade bla jobbingskor åt L dom två är ju riktiga hurtisar och går/springer en 1½timmes runda minst 3 gånger i veckan.

annars är pollensäsongen igång ordentligt här tidigare är det bara jag som känt av det men nu börjar även K känna av det hela och björkarna slår ut för fullt så det är säkert dom som spökar hoppas medicinen funkar för honom också för mig funkar det skapligt i alla fall.

vi har haft en dag med lite sämre väder vilket känns konstigt att skriva termometern har ändå visat +15 men det har varit mulet och blåsigt.

vår Italienresa är i alla fall bokad nu och det blir två nätter i Milano och en i Genova och på vägen dit åker vi i tunnlar under alperna och vägen hem går via Monaco och Nice.
hundarna får följa med denna gång dom börjar bli riktigt beresta nu

1 kommentar:

  1. Poppar bara förbi och får väl önska dig en Glad Påsk på vägen.
    Hoppas allt är bra.
    Kramis

    SvaraRadera