fredag 10 april 2009

Äpplen

är gott ännu godare om man får köpa lokalodlat maken och dottern kom just hem från sin promenad med 3kilo äpplen från äppelodlingen som ligger vid den park där dom brukar gå, goda äpplen var det också.

här är det ingen lång och tråkig fredag utan en vanlig dag som alla andra maken har jobbat och jag och L har både hunnit vara på våran lokala marknad och sedan till köpcentret. Annars har vi varmt 22 grader men blåsigt vilket gör det svårt att vara ute om man är känslig som jag dessutom har det vissa stunder blåst så utemöblerna förflyttar sig så det har varit säkrast för alla att hålla sig inne idag men nu har det blivit lite lugnare men då gick även solen i moln.

snart ska vi äta musslor med Pommesfrittes och fira att det äntligen är helg och att hela familjen är ledig en vecka nu vilket ska bli skönt och på tisdag åker vi till italien vilket ska bli väldigt roligt.

ska även berätta att påskgodis till hundarna är inköpt så ni behöver inte vara oroliga dom ska också få lite extra gott i helgen så dom kommer inte behöva klaga de minsta.

ha en fortsatt skön Påsk

2 kommentarer:

 1. ja, det är kanonvarmt här med och strålande sol. Hääääärligt!

  Ha en jättefin påsk och trevlig resa om vi inte hörs innan
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nu är jag lugn
  M.V.H. S

  SvaraRadera