onsdag 22 oktober 2008

Sovmorgon

idag har barnen studiedag och de passar ju bra sonen var verkligen i stort behov av en studiedag eller var det sovmorgon, ingen förutom maken steg i alla fall upp innan tio och dottern kom nedtassande först efter tolv. maken är en snabb visit i göteborg och de var väll inte de bästa resvädet med regn och blåst men han är ju van.

ska snart bege mig ut i regnrusket tom hundarna undviker annars detta väder och smyger längs husväggen då dom går ut och kissar men jag känner att ut måste jag och vi behöver mat på bordet idag också, tycker jag handlar jämt men så är det då man bara har ett minikylskåp och en super mini mini frysfack. barnen får stanna hemma och plugga dom har som vanligt massa läxor och i sonens fall blev det ju inte färre då han varit ledig i tre dagar. nästa vecka är det lov här så då får dom lite lugnare i alla fall men aldrig läxfritt.
i helgen var vi ute och körde och vinodlingarna är ganska dekorativa även på hösten

bilderna är tagna från bilen så kvaliten är inte den bästa

stannade en stund i parken och fotade lite annat också är både jag och dottern som är fotograferatt fota mig och maken är inte lätt ingen av oss gillar det så där jätte mycket att bli fotad och dessutom ha två hundar som sliter och drar gjorde inte saken bättre dottern är mer lättfotad och hon är dessutom så vacker att de inte är svårt att få fina bilder av henne, vovvarna var inte heller så speciellt lättfotade just denna gång var så mycket härliga dofter överallt för två löptikar men dom matchar lövhögarna ganska bra.

KRAM

1 kommentar: