fredag 2 maj 2008

God morgon

Här är det ingen ledig dag inte utan de stakars skolbarnen ska strax skjutsas till skolan och även om gårdagen var röd dag så fanns det läxor nog så dom behöve inte vara sysslolösa.
annars blir det en lugn helg är bara maken som får långhelg då han är ledig denna klämdag, nästa vecka är det kortvecka igen eftersom vi har victoryday eller nått sådant på torsdag och då får barnen vara ledig på klämdagen och sedan måndagen där på är också helgdag. egentligen ska ju barnen inte klaga de har ju just haft 2veckors lov.

Här är allt bra det går mot varmare väder vi har närmare 20 och sol/moln nu de senaste dagarna men det ser ut att bli betydligt varmare i helgen så vi hoppas.

i onsdags var jag på valborgslunch med ett gäng svenskor väldigt trevligt var det och massa goda efterätter fick vi helt klart ska jag besöka den här resturangen fler gånger men ta med familjen då, resturangen ligger inte alls så långt från oss sista efterätten var föresten min en flytande Ö
mums

1 kommentar:

  1. Mina barn är inte heller lediga. Men de får nån dag i slutet av Maj "Memorial Day" men det är nog allt fram tills skolavslutningen i juni...
    /Nettan

    SvaraRadera