torsdag 15 maj 2008

Vilse

i morse skulle jag lämna av sonen i en annan skola för att han skulle ha gympa i deras gymnastikhall och de var inga problem alls problemet var då jag skulle ta L till skolan eftersom vi kom en bakväg men förra gången gick ju bra och L sa sig hitta och då jag inte hittade Gps:en i morgon stressen så litade jag på henne, det tog 55minuter att köra L till skola (skulle tagit max 5-10min) eftersom vi hamnade lite fel och dessutom på en väg som inte hade avfarter så istället har jag på morgonen besökt Lyons tågstation som ligger i centrum, ni kan ju bara gissa hur trafiken var, vilket kanske var bra för då gick det sakta nog för att jag tillslut skulle hitta en skylt som pekade åt ett känt håll. så istället för att köra de 3kilometerna till skolan och hem har jag kört minst 1mil tur och 3kilometer retur.

L var lite spak hon vet ju vad hennes mamma tycker om att köra i rusningstrafik, plus detta med att komma försent och sista bite satt hon och övade på vilken ursäkt hon skulle komma med och hur man skulle säga det på engelska.

men hon tyckte också att, jag numera inte kunde säga att jag inte kan köra bil i centrum längre för de kunde jag ju :)

jag vet också att den trafiken vill jag undvika om jag bara kan fast först ska jag söka upp Gps:en och lägga den i handskfacket i bilen så detta inte händer igen.Måste även gratta Reseledaren V som fyller år idag jätte grattis hoppas ni har bättre väder i Umeå än i Lyon här regnar det fast iof det är skönt efter flera veckor med sol att få lite svalka och vatten till naturen. Vovvarna hälsar extra mycket speciellt den lilla som skickar lite extra pussar till favorit reseledareKram Virrhönan som gjort själ för namnet idag

2 kommentarer:

  1. haha låter som om du hade en bra morron. Här haglar det o är kallt kram

    SvaraRadera
  2. Tack så jätte mycket :) Kan ju även meddela att det kom lite mer snö på lunchen..... Hälsa vovvarna så mycket och resten av familjen och ge Kiara en extra blöt puss från mig ;)

    SvaraRadera