söndag 11 maj 2008

Bilder


detta är Kompis, han heter väll inte det men vi kallar honom så, han bor i grannhuset och gillar att hälsa på tjejerna via staketet, fick han skulle han nog vilja leka lite med dom också ibland springer han på sidan av staketet och försöker få igång tjejerna men de brukar sluta med att Pepsi och Kiara börjar leka med varandra och Kompis står och tittar lite slockörat på dom genom stängslet.

just nu är Kompis grymt förälskad i Kiara eftersom hon är i löpen
och kiara försöker få kompis att komma över till hennes sida staketet men de går inte bra för nån av dom, är glad att det är en liten mur längst ned under stängslet så inget kan hända av en olyckshändelse det är dom som tur är för små för.Kiara kan vara vacker hon också fast L fick jobba lite för den här bilden
Pepsi vacker som vanligtVisa dagar då är det grymt skönt att vara hund och inte speciellt dåligt att vara matte heller, vi har haft så varmt på slutet att det inte gått att ligga ute och läsa men idag var det lite svalare så då njöt vi för fullt i solstolensom ni förstår har L lånat kamran igen och de fick hon så gärna så vist tar hon läckra bilder, undrar dock vad det är för litet kryp på maskrosen lite småläppig sådär.

Pepsi är inte alls sur utan hon brukar ligga sådär och njuta av värmen i solen, tror jag i alla fall eller så ligger hon där för att hålla bättre koll om matte tänkt smita ut genom grinden eller inte plus att om ytterdörren är öppen så har hon koll in i huset också Pepsi är ju sällan längre ifrån matte än att hon har full koll på vart matte är och vad hon gör (därför blir matte en aningens förvånad då hon hittar pepsi ute på gården njutandes i sin ensamhet).
Kiara är lite mer fri av sig och skiter ofta i vad matte gör, hon tycks resonera som så att vill matte mig nått då hittar hon mig
Mums glass är gott tycker både matte och vovvar

sov sött önskar Virrhönan

4 kommentarer:

 1. Varmt å gött i solen har vi med. :)

  Krypet är en spindel , påminner lite om en krabbspindel men får låta det vara osagt. Spindel är det ialla fall. :)

  /Nettan

  SvaraRadera
 2. Så härligt du har det i solen. Gillade fotot på dig med Pepsi i knät när du läser. Ursäkta om jag blandar ihop så att det är Kiara som ligger där - jag har lite svårt att se vem som är vem :-)

  SvaraRadera
 3. svarar här.
  Häxan: l sa att hon fotade spindeln för hon tyckte den påminde om en scorpion eller krabba så de är nog en krabbspindel.

  ina: vist är det pepsi som sitter i mitt knä pepsi är mörkare än kiara främst över ryggen så de är ett bra kännetecken plus att ser man dom live är pepsi den större och den som är mer avvaktande och lite tråkigare till sättet.

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder ni har tagit! :)
  hoppas att ni har det bra. Kramis

  SvaraRadera