lördag 10 maj 2008

Här sitter jagtänkte visa vart jag sitter hela dagarna jo bakom dessa blå fönsterluckor antingen pysslar jag eller så sitter jag vid datorn. man ser inte så bra på bilden men huset är gult, gult och blått.


bakom dessa luckor finns husets bästa rum enligt mig.

sommar tid är det dock inte så ofta man kan ha luckorna öppna för då blir det varmt där inne men är dom öppna tja då sitter jag och tittar in i våran gamla fina mur
kanske inte den mest inspererande miljön alla dagar men de behövs nästan inte är så många nya intryck och erfarenheter att hjärnan inte riktigt hänger med.
just nu känns det lite som en dröm eller som ett stort pris jag vunnit efter alla år med värk och skit så har jag nu fått en drömvinst, vist de är inte skoj alla dagar men värmen gör mig gott och man får se och uppleva så mycket nytt känns totalt galet att jag går här mitt i detta, jag måste nästan nypa mig i armen för att kolla så jag inte drömmer, enda jag önskar var att de var lite närmare till mina kära eller att jag var så rik att jag kunde flyga hit er då jag längtar efter er.
men nu är sommarplanerna nästan klara vi ska bara boka biljetter.
det blir som så att jag flyger hem barnen och vovvarna i början av Juli för att sedan åka tillbaka hem hit efter några dagar medan barn och hundar stannar och sedan blir dom kvar till nån gång i augusti innan barnen flyger hem igen. så mormor och morfar får rå om barnbarnen ordentligt i sommar då tanken är att de är där dom ska bo, hoppas ni mins hur det var att ha tonåringar i huset ;)
vet att jag säger hem hem men de är det ju vi är både hemma i umeå och hemma i Lyon
jag och maken bilar hem till sverige i slutet av Juli och sedan blir vi väll hemma 1vecka eller 2 sedan bilar vi hem med vovvar för att sedan ta emot barnen då dom flyger hem.
var det några som hade vinbeställningar kom gärna med de i tid inte säkert de är så lätt att hitta vissa viner som var på den där vinmässan tex. plus att vi inte vet hur mycket plats vi har i bilen
Kram Virrhönan
föresten termometern klockan 20.00 visar på 25grader i skuggan börjar bli lite jobbigt varmt visa dagar

2 kommentarer:

 1. Vad spännande - du bor alltså utomlands.

  Skall kolla lite mera.

  Kram från ett disigt Norrbotten

  SvaraRadera
 2. Mammas önskelista:
  Blå pasta
  Kantarell pasta
  Grönt toalettpapper
  Svarta Oliver

  SvaraRadera