tisdag 29 april 2008

Söndagsutflykt

Vi tog vovvarna med oss på en söndagsutflykt som gick uppåt kan man säga
exakt vart har jag dålig koll på just nu men nån mil utanför Lyon och det var blåsigt men vackert
ser ni vägen vi körde upp fatta vilken MC väg alltså, det är en pytte bit på motorvägen sedan är det bästa mc vägarna,
M har koll på kartan och det är en perfekt dagstur för våra MC besökare i sommar, vi mötte massa hojar då vi var ute i helgen.
Senare i sommar lär det dessutom vara ännu vackrare man passerar även massa vinodlingar med vinplantor som klättrar upp efter sluttningarna och man fattar inte alls hur någon sedan ska kunna skörda där.
I morgon fyller min yngsta moster år så hinner jag inte ringa (minnet )säger jag GRATTIS Gittan hoppas du får en trevlig födelsedag. skriver stort så hon inte missar det hon börjar ju bli gammal.
fick ni föresten med er alla flaskorna hela hem jag köpte 2 flaskor då vi var till medelhavet och innan vi lämnar hotelet råkar en flaska bli nedsparkad (olycka men inte jag) så jag fick ställa mig och städa hotellfoajen från rödvin typsikt nog hade jag lyxat till det och köpt en 14€ flaska åt maken, aldrig mer säger jag de var dyra droppar fick en droppe på fingret jag kunde smaka på och den var inte värd de priset den droppen. men min 3.80€ flaska höll ju så den fick maken istället den var god men den andra hade nog varit godre.
Sov sött
Virrhönan

2 kommentarer:

 1. Vilken god mat
  Tack Gittan och E
  Tant Grön

  SvaraRadera
 2. tack så mycket för den fina hälsningen. Som du förstår så var det full fart här igår o vi åt grillat o vilket kanonväder vi hade det var 14 gr på kvällen helt otroligt vi satt på altan o surrade. E hade gjort en jättegod cole slow som alla gillade o så provade jag det franska vinet som jag fick med mig hem mmmm jag kommer med en beställning innan ni åker hem. Hoppas att ni har det bra. kram
  Alexander kom just han hälsar till sin kusin

  SvaraRadera