torsdag 15 maj 2008

100 inlägg och en Puss

100 inlägg är nu skriven på denna blogg inte illa alls tycker jag.

tänkte bara medela lilla mor att idag var det manifestation igen denna gång lastbilar som körde karavann efter motorvägen, det var en kö på flera kilometer bara med lastbilar och självklart var dom inte speciellt sugen på att släppa fram bilisterna heller. som tur var lyckades vi hitta en genväg till franskan, var flera som kom försent pga trafiken idag.

skulle vist bli samma nästa torsdag så då vet man när man inte ska ut i trafiken i alla fall.



Pepsi blev föresten väldigt sur då hon hört att Kiara fått skicka en puss idag så hon ville också skicka en och inte till moster G även om hon säkert hoppas, utan till morfar hon hälsar också att hon förbereder sig inför sommaren med en strikt diet för att passa i handbagaget på flyget och för att ha lite hon kan lägga på sig då hon kommer till sverige för som tur är åker hon ju bil hem så då behöver hon inte tänka på figuren ;)


om någon nu undrar så vi bantar inte hunden men hon får inte väga mer än 8 kilo inklucive väska som handbagage och denna tjej ligger på 8 i vanliga fall, så det är slut med extra godiset ett tag.


om nån är morgontrött i morgon bitti tänk på mig min väckarklocka står på 04.00 eftersom en liten fröken får hämtning till tåget 05.30 och hon måste ju hinna göra sig fin innan, mamman har lovat se till att hon stiger upp sedan har jag tänkt inta soffan och slumra lite.

L ska alltså till Paris i morgon med klassen dom får göra mycket skoj i den skolan men jag tror l:s klass haft roligaste terminen i år K ska också på utflyckt han ska åka och se på kethe harring utställningen här i Lyon, men de han längtar mest till är mackan han ska äta på subway

Sov sött kramar Virrhönan

1 kommentar:

  1. nu blev det väl fel Pepsis största önskan var att skicka en puss till MIG vi är numera bästisar.
    Kusin E hälsar

    SvaraRadera