torsdag 28 februari 2008

Käre reseledare

du räknas inte som dåre jag lovar och svär är nog tantskocken jag har i tankarna avundas inte ditt arbete, tur att du har två lugna barn med dig som kan hjälpa dig med tanterna. kanske får du fixa så alla får en resekompis, ett tips då är att du tar moster (rädd att hon skrämer barnen annars) sätt Lilla S på min mor (tror hon klarar av att hålla reda på henne så hon inte går vilse)och stora S på din mor då tror jag det kommer funka perfekt.

nu ska jag fortsätta laga middag

kram Värdinnan

6 kommentarer:

 1. hehe Det kommer att ordna sig "tantskocken" är jag inte alls orolig för. Jag mer orolig för reseledaren fortfarnde inte har något giltigt pass och vart ska vi sova?? säg till om vi ska ta med luftmadresser till tanterna ;)
  Ha de bra kram reseledaren

  SvaraRadera
 2. tror jag svarar här
  räkte det inte med EU leg eller körkort, du är ju inom EU bruden så det är lungt, fast pass kanske du behöver ändå till annat resande.

  grannarna har luftmadrasser så vi fixar nån plats tänkte paxa sängplatsen till dig så får tanterna sova på luftmadrass eventeullt låter jag min gamla moster också få en säng om vi får upp överslafen.
  ska på ikea i veckan och handla sängar åt barnen så det finns nog platser.
  har bara ett problem Lilla söta Kiara tycker det är jätte skoj att klösa sönder madrassen i gästrummet, matte bäddar och kiara bäddar fram madrassen och river bort bitar, hon kanske vet att hon får fint besök snart så hon fixar i ordning så du får sova gott.

  SvaraRadera
 3. Men hallå nu måste jag lägga in en protest Varför sätta stora S på min stora syster hon är äldst o behöver lite lugn på resan o S är nu så stor att han vill gärna sitta med sin otroligt snälla o trevliga faster o om han skulle behöva en liten styrke tår så kan det finnas en liten flaska haha o till er ynglingar så är det så här att ju äldre man blir dessto mer kommer vi att dricka eftersom vi inte kommer ihåg att vi har tagit en liten klunk haha o då kan ni tänka er att jag är yngst. Så håll i er för här kommer vi systrarna O.
  Jag är inte orolig för reseledaren för jag vet att hon kan mutas med en liten hutt :-) Men vi måste få något att sova på annars så kommer dina mostrar att måste dricka hela tiden vi är hos dig, annars så kommer vi inte upp ur soffan :-)kramar

  SvaraRadera
 4. HJÄLP
  finns en soffa åt yngsta gammelmoster ;) den är liten och trång men du ryms nog

  har ju flugit med dig själv om du inte mins fast vågade du dig på att hutta då tror inte det du börjar bli nojig som gammal tänk vad många snyggingar vi såg på den resan, tänk om de kommer ännu bättre på denna du kan ju inte skämma ut dig tänk på dom stakars barnen som kommer få men för livet, fast ni får nog en liten smak av de franska livet då ni kommer hit lite vin oc ost å sånt, mest orolig för hur stor hutt då ska ta på hemvägen då det är en anigens billigare att hutta här.

  håller föresten på att fixa hundvakt så eventeullt får ni sällskap i Paris :) ännu en virrhöna att hålla reda på

  SvaraRadera
 5. Jag har fixat ett pass nu så ett bekymmer mindre. Tycker det börjar bli en himla massa prat om alkohol här nu jag kommer ner för att shoppa och gosa med vovvarna ;)
  Vad kul om du kunde göra oss sällskap i Paris
  kram Veronica

  SvaraRadera
 6. Vera vist kan du min mailadress
  för jag har fått några guldbilder på vovvarna en granne har tagit annars håll utkick på bloggen så kommer det några senare måste bara få lov av fotografen först att lägga ut dom.
  har någon småsöt på lilla monstret och en jätte fin på dom tillsammans

  vovvarna längtar redan eller nästan Pepsi har lite protester mot visa som kommer hit (eller en vis) men hon lovar vara snäll om hon får massa mutor, Kiara längtar efter alla

  kram virrhönan

  SvaraRadera