söndag 10 februari 2008

söndag och namntävlig

är det här och allt är stängt så vi har haft en slappar dag i solen, L mår bättre så hon har suttit ute och räknat matteläxa medan hundarna bekantat sig med grannes hund genom stängslet och jag tittat och lyssnat på skidskytte, sedan har jag bakat semlor som just nu står på svalning.

har även provkört bilen då M är bortrest i veckan och detta blir en spännande vecka för alla våra grannar för det lär bli helgalet gasen är jätte seg så man måste gasa ordentligt för att inte få motorstopp samtidigt så tar bromsen direkt så man får akta sig så inte passagerarna får några nackskador då jag tvärbromsar oavsiktligt, plus då alla galna vägar som finns här och den smågalna trafiken, blir en spänande vecka.

som tur är så är det inte min bil eller vår heller för den delen utan en hyrbil på fredag kommer min nya bil en liten renault twingo som är blå metallic funderar just nu på om jag inte borde döpa den så har ni en bra ide dela gärna med er den är liten (tvådörrars) blå och ganska rund men ändå fyrkantig ;), funderat på Valle (eftersom den påminer lite om en fyrkantig val) men nä de känns inte rätt om någon kommer på ett bra namn lovar jag skicka ett litet pris, vågar ni inte lämna en komentar så maila mig med ideer.
makens nya bil eller familjens kanske jag ska säga kommer om en vecka och den är lite större och champanj färgad och enligt barnen ska den heta Big Bertha, den vi kör nu heter feta Beda enligt barnen egentligen är det GPS:n vi döpt i den bilen men min bil är en kille har jag bestämt eller möjligen en åsna ;)

nu slipper ni mig en stund har föresten inte fotat nått hus idag heller men det kommer jag lovar får kanske vänta på nya bilen och fota den blåa bilen framför de gula huset Heja Sverige

Kram Ulrica

4 kommentarer:

 1. Hej kan Farbror Blå passa som namn till den nya bilen
  Mamma MU

  SvaraRadera
 2. Eller ett rim på Lyon-Byfån

  SvaraRadera
 3. klart att bilen ska heta Vigor. Vigor är en fransk lite kille som gillade rugby när han var liten, men eftersom han är en liten tvådörrars kille så fattar ni han fick ta alla smällar så därför är han blå.
  ta det nu lungt med Vigors gas han har mailat mig o säger att han är väldigt känslig o behöver mycke berömm eftersom han är känslig. Hälsa Vigor ifrån mig

  SvaraRadera
 4. 37:an (blå golf boll)

  SvaraRadera