lördag 20 september 2008

sonen är hemma

från sin forskningsresa och han påstår att han gärna stannat några dagar till så de måste vara gott betyg dom var ju ändå iväg från måndag till fredag. dom hade vandrat mycket märkt skalbaggar och gräshoppor med nagellack och tagit en hel del prover.

annars var det väll lungt om man jämför med den resa han var med på i våras fast även denna gång blev det lite panik och kababalik men nu var sonen mitt i centrum, det var nämligen disko en kväll och de tillhör inte K:s favoritsysselsättningar så han hade gått ut och satt sig för att lyssna på sin ipod. då lärarna gick för att kolla så alla var i sina rum var K försvunnen (inte riktigt den dom väntar sig ska försvinna) och efter närmare en timmes sökande både inne och sedan ute med ficklampor hittades K strax efter midnatt sovande mot en mur det var 14 grader och duggregn ute och K var hade kortärmat, inga problem att sova gott utomhus om man är viking inte ;)

alla andra hade även klagat en del att det var så kallt på resan men inte K han tyckte det var varmt och att han hade för mycket kläder med sig. nu är han i alla fall hemma brun har han också blivit och en del dataabstinens hade han nog för han var snabbt uppe vid datorn men skönt är det att alla är hemma igen.

en annan rolig sak är att L tagit sina första stapplande steg på foten fortfarande med krykor för hon kan inte belasta helt men hon kan sätta ned hela foten och de är ett framsteg om något, men så hade hon lovat att hon skulle kunna gå på måndag så vi får väll se utan krykor lär hon i alla fall inte vara för hon får skynda långsat då det gäller den foten.

2 kommentarer: