torsdag 25 september 2008

Hallå Sverige

hur mås det, är dåligt med svenska livstecken just nu så skriv gärna en komentar så får jag höra hur alla har det.

vet att mor och far passar på att rasta cyklarna så mycket som möjligt så länge vädret tillåter så dom har en OK ursäkt att dom inte svarar då jag ringer och lillebror pratade jag med igår han väntar in snö till helgen hoppas vi sliper de i alla fall här har hösten just börjat och de är knappt löven blivit gula ännu.
har fått ett väldigt spännande och hedrande jobb att göra åt min bror och mer om de kommer senare jag lovar men ni får vara nyfiken en liten stund till.

här är dagens stora nyhet att L GÅR utan kryckor hon haltar lite och har svårt att sätta ned hälen men hon går och anstränger sig för att gå rätt trots att det fortfarande gör lite ont, men i morgon kväll får hon ta av skenan så då blir det nog lite lättare för den skaver nämligen lite då man försöker gå med den.

1 kommentar:

  1. Hallå vi har kanon väder var på Äjakt i helgen o det var så otriligt skönt ute. Svampen den frodas gissa om vi plockar. Övrigt så är det bra med alla. Jag kör mc till jobbet idag man måste verkligen njuta de sista dagarna av det fina vädret. Hälsa familjen kram Gittan

    SvaraRadera