fredag 5 september 2008

Med benet i högläge

sitter L troligast en kraftig stukning en granne som är sköterska har lindat och tittat på det och vi har valt att kyla och avvakta åker in i morgon om de inte blir de minsta bätte. L är ju dessutom väldigt smärt tålig så de är lite svårt att avgöra men vi har krykor hemma så hon kan förflytta sig för stödja på foten kan hon inte alls just nu.

hur hon lyckades Fotboll så klart fast lite komiskt är det tjejen har spelat fotboll sedan hon var 6år och aldrig skadat fötterna så spelar hon lite på rasten och får en jätte stukning.

rektorn trode föresten att vi ledde otursligan just nu på skolan, veckan innan skolan slutade bröt ju K fingret och nu efter endast två dagar i skolan har L en ordentlig stukning håll tummarna att hon blir bättre snabbt så vi slipper åka in med henne. svårast är redan nu att få henne att sitta stil hon som inte har ro att sitta stilla någon längre stund ska plötsligt med tvång sitta still inte lätt, tur hon i alla fall tar det med ro och mest skrattar trots smärtan, idrottsskador är ju trots allt nått man får räkna med som sporttokig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar