torsdag 10 juli 2008

Borta bra men hemma bäst

och så känns det just nu efter en lång resdag, vist var det härligt hos mor och far men det är ju inte hemma hemma alltså inte min säng inte mina saker och man är gäst, väldigt trevligt har jag haft men det är alltid en härlig känsla då man kommer hem igen och får sova i sin egen säng :)

och här är det lungt och skönt just nu inga tassande vovvar som förföljer en och inga tonårsbarn lite väl tyst ibland kanske, men jag hade massa svenska böcker och tidningar med mig hem och då menar jag verkligen massor så jag kan nog roa mig tills vi återvänder norröver för att hämta hem dom som saknas och jag lär längta efter dom och det ska bli kul att få träffa alla igen även om vi just sågs.

barnen dom är ännu längre norrut då dom och mormor tog bussen i onsdags och åkte till Tärna och där verkar dom må bra om man ser de bilder min bror skickat, L ser ut som hon gör reklam för sverige med sin I love tröja den passade enormt bra i den miljön är lite avundsjuk att dom fick åka dit hade också velat följa med och vara i den underbara miljön och träffa mysiga lillebror.

fick lite nya kläder av far i födelsedagspresent vi åkte til HH för att handla och de är väll hemskt att en fransyska måste åka till sverige för att hitta kläder som passar, nu har jag i alla fall en klänning för bröllopet vi ska på i sommar, får se om jag fotar mig innan eller om det får bli en överaskning, fick även ett linne och en slags kortärmad skjorta som man kan ha öppen om man vill de ska jag förska fota i alla fall.
har handlat lite pyssel också bla stämplar :) så nu sitter jag och monterar och hoppas pyssellusten ramlar över mig igen. nä nu ska jag gå och fixa middag och sedan sätta mig med älsklingen och mysa och läsa en bok eller två.
KRAM
virrhönan

1 kommentar:

 1. Härligt att se att resan till Umeå gott bra! Ganska så tufft för dig med tanke på att ni faktiskt rest så långt och uppa före tuppen.. med voffar och allt.

  Komiskt det här med att du måste till sverige för att hitta kläder som passar. *ler*

  Hoppas det blir ett underbart bröllop! (Jag längtar jag åxå då vi ska åka på min bästa väns.. *ler*)

  Ha det gott!
  //Marie i Lillviken

  SvaraRadera