måndag 1 februari 2010

Helgen

i Lördags var vi på stan, L lyckades hitta bra reafynd, först hittade hon ett par jeans för 10€ som kostat 50€ sedan en jätte fin vinterjacka för 20€ som kostat 70€, jackan var lite mer finjacka och det var supersnygg och dessutom såg den väldigt exlusiv ut.
så L var superdupernöjd, själv fyndade jag en stickad väst ingen superrea fynd men skön som tusan och maken blev med skinnjacka även den till ett bra reapris.

söndagen hade jag planerat att åka till stan på marknad men det var kallt och hade dessutom snöat undernatten så det blev en mysig hemmadag istället L var dock till skolan filmklubben skulle spela in en film och L hade provspelat för huvudrollen och fått den den spelades in ute så hon hade frusti lite men var nöjd ändå.
Lycklig Kiara i lördagskväll då det äntligen kom snö igen
Ibland tycker jag lite synd om Pepsi inte en i korgen får hon vara i fred från Kiara, kiara tycker nämligen itne om att ligga själv och rymms man inte brevid ja då lägger man sig ovanpå, Är Kiaras leksakskorg ni ser där på sidan för Pepsi är minsan för fin för att leka med leksaker hon bara fnyser åt en om man försker, medan Kiara gärna bär runt på sina kompisar och helst ska dom ju följa med till sängen också
Hoppas ni inte fryser bort i sverige här har vi också kallt för att vara här alltså -8 visade termometern i morse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar