torsdag 11 februari 2010

Väder

vist gillar ni väderrapporter för här kommer ännu en igår var ju L:s skola stängd pga tisdagens snöfall och den halka som blev eftersom vi fick kallare, både igår och i dag har det snöat lite lite och varit runt -5.

maken skulle ju komma hem idag men är just nu fast i tyskland efter flera timmars köande för att han ska få någon info så har jag inte hört av honom ännu men han kommer väll i morgon istället tycker mest synd om honom att behöva tillbringa natten på en överfull flygplats, orsaken är så klart SNÖ totalt galen vinter denna och varför ska alltid nån i den här familjen ut och flyga just då det är snökaos.

får lite småpanik över att jag ska iväg nästa vecka vill absolut inte fasta nånstans på vägen men händer det så händer det finns inte så mycket mer att göra än att gilla läget.

I morgon ska jag om det inte är allt för halt ute åka iväg till L:s skola för kaffemorgon och sedan följa med ett gäng damer till den asiatiska mataffären och förhoppningvis även äta lunch på en kinaresturang, är ju det kinesiska nyåret på söndag så vi tänkte fira dubbelt alla hjärtansdags middag med kinatema.

nä nu ska jag gå isäng och hoppas allt löser sig för maken så han får komma hem tidigt i morgon istället.

GOD NATT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar