torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År

Så är vårt andra år i Lyon snart slut och det har varit ännu ett spännande år med massa nya äventyr och upplevelser.

ska jag sammanfatta året så såg det nog ut såhär

i Februari var vi till Sverige på bröllop, äkta vinterbröllop och -25 grader så det kändes varmt att komma hem till ett regnigt lyon med +5 grader på termomenter.
i April fyllde sonen 16år och vi åkte till Italien och bla Milano, i maj så fyllde pappa 60år och jag överaskade honom med att dyka upp i sverige på födelsedagen.


i Juli hade vi främmande från Sverige och hittade bla en badbar sjö här i Lyon och i slutet av Juli och början av augusti så bilade vi genom europa via Normandi, Belgien, Holland, Tyskland och Danmark för att komma hem till norrland,
där han vi med barndop, en tur med räkbåten efter ume´älven och en tur till småkusinerna i skellefteå innan vi lämnade K i sverige där han började gymnasiet och vi bilade hem till Frankrike igen.

i september började skolan igen för L och min bror fyllde 30år hemma i sverige.

I november så firade vi L:s 15årsdag i Paris och hade ett underbart veckoslut i storstaden jag han även med att äta middag med några andra utlandsmammor. nu är det december och sonen är här på besök och har firat en härlig jul tillsammans och ikväll blir det tv-spels kväll och massa god mat.

idag har jag och L varit på stan och vinterjackan var borthängd för vi har haft+15 grader och strålande sol hela dagen och maskrosorna blommar för fullt på gräsmattan och H&M hade plockat fram sommarklänningarna så det känns mer som vår än årets sista dag.

ha ett gott slut och ett gott nytt år

3 kommentarer:

  1. Gott slut till er från oss i Röbäck ... där snön sakta dalar ner och det är ca 25 grader kallare. Kram på er... Birgitta,Sandra & Peder ;)

    SvaraRadera
  2. Här kommer det mera hälsningar från Röbäck
    Gott Nytt År önskar
    mormor och morfar

    SvaraRadera