fredag 4 december 2009

Gissa vem som tog hem priset dagens bäst klädsel

i skolans modeshow

ett hett tips hon bar dessa byxor

nitarna är mina brads för skrapbookingen (alltså junfruben som vissa kallar dom) och byxorna tog minst 10timmar att fixa men vist blev dom bra.

domarna som var inom modebranchen var fram till mig och berömde hela hennes outfit och att hon bytte klädsel imellan dom tyckte hon hade en otroligt härlig stil och att hon såg ut att trivas på scenen (att hon var nära svimningsgränsen av nervositet såg dom i alla fall inte).

Innan showen var L dock supernervös hon gillar verkligen inte att stå framför människor var därför hon anmälde sig till detta för att utmana sig själv och de klarade hon ju galant jag är så stolt över min modiga tjej för att våga utmana sina rädslor är verkligen det modigaste man kan göra

L:s team Punks not dead, är L och tjejen i rosa som fixat allas kläder men främst L som lagt ned massa tid så hon förtjänade verkligen denna vinst och laget som sådant kom tvåa i tävlingen vilket dom så klart var supernöjda med.

vi föräldrar fick egentligen inte vara med men jag hoppade in som proffsfotograf och fick frikort vilket var extra skoj så klart.

i morgon är det julmarknad på skolan och jag ska sälja lite saker är ganska exakt 2årsedan jag stod på en julmarknad senast så jag är smånervös.

3 kommentarer:

  1. Wow! Coolt! Fräcka byxor:-) Starkt gjort av din dotter också!!

    hälsar
    Cherinne

    SvaraRadera