torsdag 17 december 2009

fint besök

har vi just nu han är ungefär 15cm, han är gul orange grön och lite blå och lyssnar till namnet Skittles, hans favorit är att krypa in under tröjan och sedan titta fram igen och sitta där och digga lite, och charm har han i massor men försök inte tvinga in honom i buren om han inte vill då bits han.

är L som är fågelvakt åt en klasskamrats fågel, eller för att komplicera det hela L går ju i en 9-10:a och ägaren går i tian och var ifjol K:s klasskamrat och kompis så egentligen är det K:s kompis fågel hon passar.

Fågeln är i alla fall enormt härlig enda jobbiga är två små hundar som också gillar fågeln men kanske inte på det vis vi tycker är bra så vi har stängt av mellan våningarna och hoppas hundarna vänjer sig med att det ibland pratas där uppe trots att ingen människa är där.

det är till Julafton vi ska ha honom och då jag själv vet hur svårt det är att få djurvakt så ställde vi upp direkt då det krisade för dom även om våran fågelvana inte är stor men fågeln har snott våra hjärtan helt klart, fågelns favorit är maken han ska direkt in under tröjan och sitta där och titta ut.

1 kommentar: