lördag 6 juni 2009

Du gamla du fria.....................

har i alla fall lyssnat på nationalsången idag då jag just nu lyssnar på fotboll på http://www.sr.se/ och just ser det illa ut måste jag erkänna.

men men nu talar vi om annat, jag och maken har idag varit in till stan jag har köpt lite mer garn och sedan har vi gått på den internationellamässan vilket inte var så imponerande eller alla afrikanska länder var häftiga de nordiska var tråkiga och sverige bjöd på pepparkakor och skyltade med IKEA.

här har vi haft en del åska sedan igår kväll och regnskurarna har varit totalt osanolika, man är tacksam om man inte är ute just då för på mindre en 1sec är man totalt genomblöt.

idag på stan satt jag och maken på en uteservering då himmlen öppnade sig tur dom hade markis men lik förbaskad blev vi blöta. gräsmattan blir nog glad i alla fall för nu är den vattnad så det lär räcka minst en vecka

Åskan här är också helt osannolik totalt galet ser mer ut som himmlen brinner än blixtrar häftigt tycker tom åskrädda jag, fast då står jag inte på en höjd direkt utan sitter tryggt i mitt stenhus nere i en svacka tror inte dom som bor uppe på höjderna tycker det är lika skoj alla gånger.

nu ska jag fortsätta virka har virkat en dammsugare idag alltså godsaken inte nått annat, och nu ska jag virka en kanelbulle, jag vet att jag är galen så ni behöver inte oroa er

nu håller jag med publiken i Råsunda som sjunger IN MED BOLLEN I MÅL
avslutar med våran sverigeblomma idag är den extra pyntat med svenskaflaggan också
KRAM
Virrhönan

1 kommentar:

  1. Hej allihop!
    Härliga bilder. Och tack för försändelsen av plåster! Den kommer väl till pass eftersom Felix och Klara börjat åka inlines. Barnen blev jätteglada över brevet.

    SvaraRadera