onsdag 28 oktober 2009

Höstlov

Jag och L har haft en härlig dag i värmen idag vi tog med oss matsäck och åkte till park Tet dór, den stora parken som bla har djurpark men idag var vi bara i blomsterträdgården och fotade lite sedan gick vi till ett bildmuseum som ligger bredvid för att titta på modern konst.
just konsten var väll lite si och så det var fotokonst om vardagslivet och massa konstiga installationer så sådär jätte impade var vi ju inte men det var mysigt ändå. sedan tog vi bussen in till stan och gick lite där innan vi tog bussen hem igen och nu har vi båda trötta ben och lite skavsår men nöjda är vi och bilder kommer senare.

har haft närmare +20 grader som varmast idag så det har verkligen varit en toppendag på många sätt men i morgon tar vi det lilla lugna igen, L har börjat testa att sy med min symaskin så nu ska hon sy några kuddar och hon drömmer om att sy en egen Klänning vilket hon nog gör snart också måste bara hitta bra tyg först.

Om ni saknar bokstaven K i vissa ord skyller jag på datorn för han har bestämt sig för att hushålla med just den bokstaven så ibland får jag slå lite väl hårt på tangenten för att det ska funka.

Kram Virrhönan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar