onsdag 9 september 2009

Kattjakt

Pepsi har det tufft just nu vi har en katt som gärna hälsar på och det är inte en feg rackare nädå ända fram till altanfönstret sökte sig katten, gissa om hunden på andra sidan rutan blev galen.

Efter ett tag fick Pepsi gå ut för att kolla av tomten och hon spårade katten över tomten men som tur var hade katten lämnat vår tomt i alla fall en stund för sedan var katten här igen och fick Pepsi efter sig, men det verkar vara en orädd jäkel den där katten, för hon smyger sig gärna in direkt Pepsi tittar bort.

Pepsi hon patrullerar numera tomten varje gång hon går ut hon går flera varv bara för att kolla att vi inte fått oväntat besök.

Kiara är mer besviken för hon vill också träffa katten men då gärna leka med den för henne är ju katter kompisar och påminner väll om Sigge, Pepsi har bättre koll på att det inte är sigge och att denna inte är välkommen på våran gård i alla fall inte om Pepsi får bestämma.

Då det inte är kattjakt så ligger båda hundarna mer än gärna i solen och njuter det synns verkligen hur underbart skönt dom tycker det är och hur jobbig matte är de gånger hon vill att dom ska komma in.

1 kommentar:

  1. ja dessa hundar dom är för roliga. När jag plockade in svarta vinbär häromdagen så satt jag på en sida av busken och plockade o på den andra sidan låg det något stort brun/svart o lurvigt under busken och tuggade vinbär hon såg väldigt nöjd ut :-) Efter det så smög hon i väg o åt lite hallon o krusbär. Hon var på väg till grannens vinbär men jag hann stoppa henne.
    Här har vi ganska varmt igår var det 19 gr helt fantastiskt. Hälsa familjen. kram Gittan

    SvaraRadera