lördag 14 mars 2009

Snälla snälla snälla

tror det eller ej men vi har sett melodifestivalen tack svt.se :) funkade super och vi kopplade ihop datorn med tv:n och vi är så nöjda så tror jag för våra två favoriter blev ju etta och tvåa och jag tror segraren passar bättre i Europa än snälla snälla snälla. så får sverige många röster från France i moskva vet ni vilka som röstat ;)

fast dagens bästa var Lule´ skämten garvade så tårarna rann, ume´var lite skoj också men ganska lokala skulle jag väll vilja påstå.
eller lite ljög jag bäst var Tingeling så kalrt den skulle vi fått skicka :)

annars har vi haft en bra dag bara 20grader varmt och tyvärr var solen inte så synlig men de gör inte så mycket då det är 20grader i skuggan det var t-shirtväder hur som helst utom för fransmännen vi mötte flera med pälskappa PÅ ursäkta det är VÅR, fast fansmännen är ju som dom är och dom tycker säkert vi svenskar är jätte konstiga som sitter och solar redan det är ju typ vinter fortfarande eller nått enligt dom.

det blev i alla fall grillat till middag även i kväll vet nu hur gott det är egentligen vi lär ha lesnat på grillat innan ni i norr ens hittar grillen under snön ;)

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar