fredag 4 april 2008

Är vi släkt eller?

Nu har dom landat tanterna från Norr och vad säger man lite virrhöneblod rinner nog i deras ådror också men dom är på plats trots avgång på fel tågstation (var i alla fall i Lyon) och visa mindre språkporblem under dagen tur dom hade en reseledare som hade bra koll

roligt att kunna prata en massa svenska och vädret verkar bli skapligt bra, hundarna blev lyckliga fast moster G blev en aningens utskälld som vanligt av pepsi men efter kraftig godismuta så hittade hon tom upp i henes knä och de är en framgång om någon för annars närmar hon sig inte G utan djupa morrningar (hon gilar inte G:s hund och de straffas G för). ni kan ju dessutom gissa hur lycklig hundarna var då mormor döck upp inte hade dom glömt henne inte.

nu ska jag göra frukost till gästerna det blir en typisk fransk frukost crosanger och svart kaffe annat finns också men är man i frankrike så är man ;)

Kram

1 kommentar:

  1. Har just pratat med en av virrhönorna det är inte lätt att vara utanför Svedala. Hoppas ni får en bra tid tillsammans man blir lite avundsjuk.
    Hälsa barnen. kram Ewa

    SvaraRadera