onsdag 5 september 2007

Vad har dom för mjölk i Frankrike

ibland kan dom små frågorna vara dom viktigaste, sonen har varit den som varit lite anti till vår flytt men han har nu gett upp och inser att det blir frankrike vad han än tycker och mer och mer har vi börjat se en atityd förändring hos honom, de är en ganska spännande sak ändå och kompisarnas reaktion är ju bara posetiv och han har börjat dras med de blir nog en häftig upplevelse trots allt

jag och maken vi jublar inombords varje gång vi hör ett vi får väll göra de då vi bor i frankrike eller vilken mjölk finns i frankrike eller andra funderingar eller frågor, killen har accepterat och då han är en kille med kontrollbehov är det stor för vi tar ju verkligen ett kliv ut i det okända.

själv går jag runt i huset och tittar på alla våra plrylar och funderar om dom ska kastas, säljas på loppis, pakas ner i kartonger för att spara eller följa med till frankrike, man har verkligen fått en helt annan syn på allt i hemmet.

1 kommentar:

  1. Det finns alldeles utmärkt mjölk i Frankrike, lugna sonen med det ! De flesta köper UHT-mjölk, dvs så'n där högpastöriserad mjölk som håller sig i flera månader. Det går att hitta vanlig, färsk mjölk också, leta efter vita plastflaskor !

    Lait Demi-Ecrémé: ungefär mellanmjölk
    Lait Entier: "vanlig" mjölk

    SvaraRadera