torsdag 13 september 2007

Posetiv

kul när alla är så posetiv även om visa såklart tycker det är tråkigt för egen del att vi hamnar så långt bort, men min mor har tex redan kollat upp med min lite mer resavana kusin om hon och min moster kan följa med som gudie då mamma besöker oss första gången (säkrast så för alla) och kusinen lät som om hon kunde ställa upp finns nog en risk att vi tar en tur till italien om hon tittar förbi för hon lär nog vilja se lite fotboll om det går och L skulle nog gilla det också, finns ju fotboll i Lyon också men de är ju fel lag ;) i alla fall för vissa i min släkt

även min far planerar men då är det MC han tänker köra och de stora problemet är tyskland för där kan han inte köra för hans hoj låter för mycket så hans alternativ är kör en omväg eller ta med en dämpar mojäng till hojen sänk ljudet vid tyska gränsen och höj då man passerar, att dämpa redan hemma är inte att tänka på för hojen är ju inte lika cool om den inte låter rätt.
även mor ska med på hojfärden blir nog en häftig resa att göra, synd bara att sverige är så fasligt långt.

måste i alla fall se till att vi hittar ett hus där vi kan ha ett gästrum med mer än en sovplats för gäster lär vi få men det är helt okej bara de är dom som passar upp mig och inte jag dom ;)

1 kommentar:

  1. Jag hoppas att du får rätt om gästerna! Ja till boende med gästrum, men räkna kanske inte med att det alltid kommer att vara bebott. Eller också får ni så mycket besök att du blir trött, bara av tanken på nästa ;) ! Men visst, så länge gästerna passar upp på dig, lär det ju inte vara några problem !

    SvaraRadera