måndag 10 september 2007

Rekord

7.45 drog jag betalkortet i parkeringsautomaten på Nus 7.58 drog jag den igen summa noll kronor och jag han under den tiden ta mig till röntgen sitta ner i en microsecund i väntrummet klä av mig på överdelen få två fina bilder (hoppas jag) klä på mig och helt utan stress lämna stället igen, ibland är dom otroligt snabba på lassa. fem över åtta var jag på macken L hade ju inget resegodis (ska på klassresa) och 8.35 var jag hemma så L slapp släpa sin tunga väska till skolan jag han tom hämta upp hennes kamrater, 8.55 slocknade jag och inte för än strax efter 11 slog jag upp ögonen en kort stund och då jag hörde brevbäraren komma vid 12 bestämde jag mig för att de var läge för uppstigning.

jag är inte de minsta stresstålig men denna morgon gick ju skapligt ändå han ju betydligt mer än jag trode och L:s underbara morgonhumör var skapligt, nu är min hälsokontroll klar hoppas på godkänt på alla pungter bara gubben kvar då han skulle röntga sig om 2 veckor

måste börja träna franska har en lärobok men varför pratar alla franska kvinnor så gällt förstår inte alls hur jag ska kunna utalla visa ord då jag inte kommer upp i dom tonerna.

nu drar jag till badet ska bli skoj att få träna igen

1 kommentar:

  1. Ett litet tips bara: försök att hitta nå'n fransk musik (CD med texterna utskrivna). Lära sig sångtexter kan vara ett sätt att komma in litegrann i ett språk.

    SvaraRadera