lördag 17 maj 2014

Mätt

idag har vi firad maken som fyller 50 på måndag han blev ordentligt firad och bjöd på väldigt god mat bla pulled pork, pulled beef och dubbelmarinerad fläskfilé och till efterrätt fixade jag två olika chokladtårtor en var gjord med choklad och hasselnötter i smeten och den hittar ni här  den var otroligt god.
Inte en endaste liten bild tog jag på den eller de nästan tomma fatet skymtar på bilden bredvid, den stakars hunden blev helt slut att vakta all den goda maten och det var inte många som spillde till hennes förtret tillslut slocknade hon under bordet.

Tack alla som förgyllde dagen för maken och vi hade verkligen tur med vädret och kameran blev bortglömd så  det blev få bilder och de som togs med mobilen eller på personer som inte vill synas i bloggen

Brorsdottern fick sina nya mössor och faster klantade till sig igen och den ena blev för kort den blå passade men jag har gjort en blomma till den också den blev otroligt fin. den andra ska jag förlänga måste bara köpa lite mer garn.

Då gästerna åkt så slocknade båda hundarna totalt dom orkade knappt ut på kvällspromenad så trötta var dom inte lätt att både vakta huset och all maten då det är fullt med folk, dessutom en bebis som kröp runt och jagade dom om dom inte aktade sig.

// Virrhönan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar