tisdag 22 april 2014

Barnvänlig hund

Jag brukar ibland säga att Kiara inte fattar mycket och det är sant då det gäller lydnad hon är lite mer i sin värld och gör lite som hon själv vill men hon är en otrolig hund då det gäller barn, hon står ut då det klappas och hon sitter gärna i knät och söker gärna upp lite större barn för att mysa. Hon är en hund som älskar människor och katter men tycker andra hundar är ganska läskiga djur.

Hon har sällan mött bebisar och i helgen då jag var barnvakt till lilla E som är 9 månader så blev det tydligt hur fin Kiara är mot småttingar.

Hon håller avstånd och är inte så gåpåig utan verkar läsa av bebisen, sedan då hon ser att bebis varken ska nypas eller skrika så närmar hon sig sakta för att inte skrämmas och lilla E blev alldeles till sig då hon fick en puss av Kiara.

Efter E sovit satt vi oss i soffan med hundarna Pepsi håller avstånd då hon vet att små bebisar luggas Kiara satte sig nära kollade in bebisen och plötsligt satt Lilla E där och fick klappa Kiara länge och Kiara la sig tom ned bredvid oss och fast det luggades ibland låg hon kvar och lilla E var jätte lycklig.

Kanske är tack vare Kiara som E lärde sig ett nytt ord också vav, vovve alltså, var ett veterinär program på tv:n med hundar och plötsligt tittar E upp pekar på tv:n och säger vav, det är fasters tjej det självklart är vovvar viktiga djur

//Virrhönan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar