måndag 22 juli 2013

Vilken underbar helg

På min födelsedag fick jag en flygbiljett till stockholm där några av mina vänner skulle möta upp och skjutsa mig på kollo.


I helgen var det dags, jag blev hämtat på arlanda och skjutsad till en gård i Enköpingstrakten.


Vi är ett gäng som träffats via internet jag träffade några av dom i April då jag var på pysselträffen nu blev vi några fler plus en del män och barn, 17st var vi vist totalt.


Vår husmor hon lagar gudomlig mat och fika och skämde bort oss maxiamalt vi satt mest och drack vin, whisky, pratade, fikade och åt.


Frukostbuffen var hotellstandard på om inte godare brödet var inte bara nybakat det var fortfarande rykande varmt.


Jag hade med mig lite nagellack också så det blev lite fixade naglar och några promenader för att titta på alla djuren både på gården och omgivande gårdar men kycklingarna var nog favoriten.


Men mest åt vi eller drack något gott och njöt av livet och att få vara nära så fina vänner, helgen gick allt för snabbt bara tur jag han fota lite i alla fall. och jag kommer plocka fram minnet av denna helg hela långa kalla vintern.


Tack M och R för att ni släppte in oss i erat hem och skämde bort oss så maximalt och tack mina underbara vänner för att ni gav mig denna resa i födelsedagspresent, att få träffa er alla få skratta med er och bara vara värt så mycket och helgen blir ett minne att plocka fram dagar då kroppen värken.


Delar med mig av lite blandade bilder från helgen även om dom inte gör upplevelsen rättvis för den var inte bara underbar den var ultraunderbar eller odålig ;p som vi norrläningar säger


 // Virrhönan


 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar