måndag 30 juli 2012

Från Å till Ö

I helgen tog vi ledigt från flyttstöket och begav oss till östersund och storsjöyran då tonåringarna bla skulle se Patti Smith.

Vi bodde i stuga på frösönscamping och förutom stenhård bäddsoffa var det helt perfekt boende dock lite långt in till östersund och dåligt med bussar nattetid så jag fick leka chafför där vid 2 tiden på natten både fredag och lördag. Tyvärr var vädet inte superbra på kvällarna men helt okej dagtid på lördagskvällen fick jag hämta hem två väldigt blöta tonåringar men vad gör väll det då man fått lyssna på masa bra musik och fått se idolerna live, tror dottern fortfarande inte fattat att hon fått se Patti Smith.


På lördagen så tog vi en sväng på stan och jag åt en väldigt god pasta med skaldjur
Ni känner igen utsikten förstår jag, alltid hamnar jag steget bakom finaste familjen  

På söndagen tog vi vägen förbi Sundsvall och Ikea och L bar stolt sin nya Patti Smith t-shirt och väska och sin nyinköpta hatt

Sedan hämtade vi hem hundarna som varit på sommarkollo hos mormor och morfar nästan en vecka dom var lite smått förvirrade då vi kom hem då dom ju inte hängt med att vi flyttat men alla grejerna var här så dom accepterade de nya snabbt.

Undrar ni över rubriken så på vägen till Östersund passerade vi byn Å och sedan då vi åkte mot Sundsvall på söndagen passerade vi byn Ö, han dock aldrig fota de små vägskyltarna

1 kommentar:

  1. Vad skönt att ni ha fått flytta nu och hoppas det blir lugnare med volymen då!
    Trevlig helg på dig
    MVh
    Therese (vi träffades på nettans metallkurs)

    SvaraRadera