fredag 13 juni 2014

Hoppsan

jag råkade vist glömma bort bloggen, har varit fullt upp och riktiga livet har prioriterats.

björksta marknaden gick si och så men det var trevligt att en sådan klassiker har återuppstått.

fick mina glassmycken som jag gjort tillsammans med några pysselvänner och det var verkligen roligt att göra och jag är nöjd med resultatet.

Resten av den veckan gick dock till att vila å på nationaldagen var jag och maken på Gumboda Hed och firade genom att titta på hemvärnets övning.
Dagen var varm men det var häftig upplevelse och med stolthet vi såg våran dotter bland alla soldater
 Dessa herrar sköt med svartkrut och då jag och maken genade genom skogen såg vi att dom tänt en liten skogsbrand så det var bra att offra vattnet och göra  några soldater medvetna om att det brunnit i mossan som tur var blev det inget värre

vår soldat
 
Lördag morgon så åkte jag mot våran huvudstad för att sedan ta bussen till Enköping
där väntade lite vänner och på söndagen begav vi oss mot Uppsala för att bevittna en prästvigsel, väldigt häftig upplevelse och Uppsala domkyrka är verkligen vacker.
Att få dela en sådan upplevelse med underbara vänner gör inte det hela sämre.


Efter vigseln så blev det vin och grillat hemma hos den nyblivna prästen och att få umgås med några av dom finaste människorna jag vet, det blev en del vin, champagne och massa skratt
Jag han även mysa lite med vakthunden nog är den minst vaktiga vakthund jag känner.
sedan följde jag en av vännerna hem till huvudstaden och bodde där några dagar jag han med shopping och även bad och bastu (var verkligen skönt för min skrutt kropp) men det blev några lugna härliga semesterdagar på mina villkor å jag kom hem nöjd men ganska trött ska jag erkänna.
 
Nu var det ju några veckor sedan jag var på marknad så imorgon är det dags igen denna gång i Sikeå mellan 11-16 å årets storsäljare ugglorna är påfyllda.


 
// Virrhönan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar